Metallin laserleikkaus ja särmäys kokonaisvaltaisena palveluna

Ydinosaamistamme on eri metallien laserleikkaus ja särmäys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka takaa nopean ja kustannustehokkaan valmistuksen. Tuotantoketjun optimoimiseksi varastoimme käytetyimpiä metalleja yleisimmissä levykoissa. Pääsääntöisesti varastosta löytyy normaalit teräkset, ruostumattomat ja haponkestävät teräkset sekä sinkityt teräkset ja alumiinit sekä myös muita erikoisempia metallilevyjä. Peruspalvelun lisäksi voimme tarpeen mukaan tehdä mankeloinnit ja yhteistyöverkostomme kautta onnistuu myös jatkokäsittelyt. Palvelumme on suunnattu yrityksille ja y-tunnuksellisille yhteisöille. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Katso video
Säte Oy Palvelut

Varastoivat metallit

Pidämme seuraavia metalleja pääsääntöisesti varastoituna, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti. Varastomme mahdollistaa myös kustannustehokkaan materiaalihankinnan, josta hyötyvät myös asiakkaamme.

Näiden lisäksi varastoimme tiettyjä erikoisteräksiä, joista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä.

Työstön vahvuusalueet

Tehokas laserleikkurimme työstää materiaalivarastomme metallilevyjä seuraavilla vahvuusalueilla:

S355 rakenneteräs: 1-25 mm

Kulutusteräs HB400: 1-20 mm

Ruostumaton ja haponkestävä teräs: 1-12 mm

Alumiini: 1-5 mm 

Sinkityt levyt: 1-3 mm

Mikäli haluamasi levyvahvuutta tai materiaalia ei löydy varastostamme, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voisimme asialle tehdä.

Tehokas ja nopea tuotanto asiakkaan etuna

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokas ja nopea palvelu. Varastoitavista metalleista on myös mahdollista tilata pikatoimitus, jolloin tuotteet voidaan parhaimmillaan saada lähtemään asiakkaalle jopa samana työpäivänä. Tarvittaessa hoidamme myös valmiiden tuotteiden jatkokäsittelyn yhteistyökumppaniemme kautta. Laserleikkauksen ja särmäyksen lisäksi teemme myös jonkin verran mankelointeja sekä kierteitä. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta, joka toteutetaan asiakkaan tarpeita kuunnellen.